Spring naar hoofd-inhoud

Mondzorg Surhuisterveen

Op deze site vindt u alle informatie over onze praktijk: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden van de praktijk, etc. Zo kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag bij ons terecht voor meer informatie.

Blader eens rustig door de pagina's heen, we zijn benieuwd naar uw reactie.

En keer nog eens terug, want de informatie op de site wordt regelmatig onderhouden en vernieuwd. Vergeet niet onze site toe te voegen aan uw favorieten!

Aantal werkdagen waarbinnen we nastreven u te kunnen ontvangen:

  • intake nieuwe patienten/clienten: 1-15 werkdagen
  • start van nieuwe behandeling (geen spoed): 1-15 werkdagen
  • controle afspraak: 1-10 werkdagen
  • spoedbehandeling: zelfde dag 

Nieuws: Uitbreiding van ons team

De afgelopen jaren is het aantal reguliere bezoekers van Mondzorg Surhuisterveen enorm toegenomen. Dit vraagt om uitbreiding van ons team, zodat we de wachttijd voor afspraken beperkt kunnen houden. En alle mensen de tijd en aandacht kunnen blijven bieden die nodig is om kwalitatief hoogwaardige mondzorg te verlenen.

De komende periode kunt u dan ook een aantal nieuwe gezichten bij ons in de praktijk treffen. Zo zijn Ate Boersma (tandarts), Robin van Rijn (tandarts), Nynke van der Wal (tandarts), Sofie Horsthuis (tandarts) en Janna Land (mondhygiëniste i.o.) onlangs ons team komen versterken! 

Om optimale mondzorg te kunnen bieden verdient het de voorkeur dat u als bezoeker door vaste teamleden wordt gezien. Ons streven is dan ook om patiënten zoveel mogelijk bij dezelfde behandelaar in te plannen. 

Vanaf februari 2019 zal tandarts-eigenaar Martine Tuinier (volgens planning tot en met mei 2019) afwezig zijn, ze verwacht in maart 2019 haar derde kindje. Haar waarneming wordt verzorgd door Sofie Horsthuis en Nynke van der Wal.

Wij blijven zoals u dat van ons gewend bent optimale mondzorg op maat voor het hele gezin bieden met een gedreven tandheelkundig team. En hopen op uw begrip voor de tijdelijke situatie. 

 

 

 

 

Avond- en weekenddienst

Voor zeer dringende spoedgevallen die niet tot de reguliere praktijkuren kunnen wachten is er een avond- en weekenddienst bereikbaar onder tel nr. 0900-2340234. U wordt dan doorverbonden met de dienstdoende tandarts in de regio.

Facturering

De meeste betalingen laten wij d.m.v. een doorlopende automatische incasso verlopen. Deze wordt indien mogelijk via E-mail in PDF formaat aan u toegezonden. Alle declaraties worden voor dat u de factuur ontvangt eerst bij uw zorgverzekeraar aangeboden. Binnen 4 weken wordt de restnota dmv een doorlopende automatische incasso van uw rekening afgeschreven indien u hier mee akkoord bent.

Daarnaast doen wij ons uiterste best om uw verzekerd budget mee te bewaken, zodat u tijdig op de hoogte bent van overschrijdingen.