Spring naar hoofd-inhoud

Mondzorg Surhuisterveen

Op deze site vindt u alle informatie over onze praktijk: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden van de praktijk, etc. Zo kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag bij ons terecht voor meer informatie.

Blader eens rustig door de pagina's heen, we zijn benieuwd naar uw reactie.

En keer nog eens terug, want de informatie op de site wordt regelmatig onderhouden en vernieuwd. Vergeet niet onze site toe te voegen aan uw favorieten!

Aantal werkdagen waarbinnen we nastreven u te kunnen ontvangen:

  • intake nieuwe patienten/clienten: 1-15 werkdagen
  • start van nieuwe behandeling (geen spoed): 1-20 werkdagen
  • controle afspraak: 1-10 werkdagen
  • spoedbehandeling: 1-2 werkdagen liefst zelfde dag.

Avond- en weekenddienst

Voor zeer dringende spoedgevallen die niet tot de reguliere praktijkuren kunnen wachten is er een avond- en weekenddienst bereikbaar onder tel nr. 0900-8602. U wordt dan doorverbonden met Tandartsspoedplein Groningen.

Facturering

De meeste betalingen laten wij d.m.v. een doorlopende automatische incasso verlopen. Deze wordt indien mogelijk via E-mail in PDF formaat aan u toegezonden; Alle declaraties worden voor dat u de factuur ontvangt bij uw zorgverzekeraar aangeboden. Binnen 4 weken wordt de restnota dmv een doorlopende automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

Daarnaast doen wij ons uiterste best om uw verzekerd budget mee te bewaken, zodat u tijdig op de hoogte bent van overschrijdingen.