Mondzorg Surhuisterveen Nieuws

Gewijzigde openingstijden

Met ingang april 2016 zijn de openingstijden verruimd. Naast de reguliere kantooruren en de woensdagavond, zijn we ook op dinsdagavond geopend en eens in de maand op zaterdag.

Last van snurken?

Anti-Snurkbeugel verkrijgbaar bij Mondzorg Surhuisterveen

Als u of uw partner last heeft van snurken, kan een anti-snurkbeugel uitkomst bieden. De op maat gemaakte beugel, die alleen tijdens het slapen wordt gedragen, duwt de onderkaak licht naar voren. Hierdoor wordt de luchtweg vrij en is snurken verleden tijd. Ook mensen die een kunstgebit in de bovenkaak dragen of een klikgebit, kunnen probleemloos gebruik maken van een anti-snurkbeugel. Het dragen van een anti-snurkbeugel leidt tot al na 2 weken tot uitgeruster wakker worden.

Een anti-snurkbeugel of Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) is een medisch hulpmiddel dat gebruikt kan worden bij snurkproblemen en/of apneusyndroom (OSAS). De vaststelling van de aard en ernst van het probleem kan op verwijzing van ons worden gedaan door een KNO-arts (slaapcentrum). De anti-snurkbeugel wordt indien dit geïndiceerd is aangemeten door de tandarts. 

Wij maken gerbuik van 'The Moses'. Dit is een anti-snurkbeugel die ontwikkeld is door dr. Allan Moses uit Chicago. 'The Moses' wordt uit hoogwaardig kunsthars vervaardigd. De productie vindt plaats bij Elysee Dental volgens de uiterst strenge Medical ISO 9001/13485 richtlijn. 

Vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden de anti-snurkbeugel op indicatie.      Bel gerust voor een vrijblijvend consult of aanvullende informatie: 0512 360658.

 

 

Maandag 3 juni hebben wij onze deuren geopend aan de B.J Schurerweg 2 te Surhuisterveen. Dit nieuwe tandheelkundige centrum is gevestigd in een gedeelte van het voormalige Groene kruisgebouw, tezamen met diverse gezondheidszorg gerelateerde partijen.

De nieuwe locatie is grondig verbouwd, om tegemoet te komen aan de eisen van een moderne tandartspraktijk. De praktijk biedt diverse specialismen onder één dak.

Tandarts Surhuisterveen locatie
balie
behandelkamer
behandelkamer
sterilisatie
kastenwand sterilisatie
speelhoek
wachtkamer
wachtkamer met speelhoek