Gerelateerde links

 

Start bestandsdownloadTarieven tandtechniek

 

www.allesoverhetgebit.nl
Hier vindt u alles over uw gebit en de tarieven van de behandelingen.

 

www.deboerdental.nl

Uw partner voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en de verkoop van hoogwaardige disposables, waaronder soft nitril, latex en stretch vinyl handschoenen, mondmaskers, dental towels,papieren handdoeken, sterilisatiezakjes en zeep-/alcoholdispensers.

www.uwgebit.nl

Algemene patiënten informatie over de mondgezondheid.

www.ivorenkruis.nl
Het Ivoren Kruis is een landelijke vereniging voor preventie mondgezondheid. U kunt hier terecht voor een grote diversiteit aan informatie over mondgezondheid.

www.elysee-dental.nl
Website van het tandtechnisch laboratorium waar wij mee werken.

www.implantcompany.nl
Een van onze verwijsrelaties voor implantologische behandelingen op locatie.

www.kiesbeter.nl
Vergelijking zorgverzekeraars/polissen.

www.orthodontist.nl
Informatie van de vereniging van orthodontisten (DMO) over behandeling door middel van beugels.

www.mondhygienisten.nl
De site van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

www.nza.nl
De site van de Nederlandse Zorgautoriteit. De NZa is de onafhankelijk toezichthouder op de zorg. De druk op de gezondheidszorg neemt steeds verder toe. Zorg is kostbaar en er gaat veel geld in om. Om de zorg ook in de toekomst voor iedereen betaalbaar, bereikbaar en kwalitatief goed te houden, moet de zorgeuro zo goed mogelijk worden besteed. De NZa heeft de opdracht goed de rpijs en kwaliteit van de zorg te bewaken. Dit doet zij samen met de sector. Daarbij staan de belangen van de consument centraal. Als de belangen van de consument in het geding komen, grijpt de NZa in. De NZa houdt toezicht op het gedrag van alle zorgaanbieders en zorgverzekeraars op de curatieve en langdurige zorgmarkt en kijkt of zij de wet naleven. De NZa stelt regels, budgetten en tarieven vast voor dat deel van de zorg dat is gereguleerd en stelt condities.

www.knmt.nl
Website van de beroepenorganisatie van de Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde. De missie van de NMT is het bevorderen van de mondgezondheid van alle inwoners van Nederland en het vervullen van de voorwaarden waaronder de beroepsgroep hoogstaande tandheelkundige zorg kan verlenen.

www.krt.nu
Website van het kwaliteitsregister voor tandartsen.