Afspraak

Oproepen

Ter herinnering aan uw periodieke controle worden u opgeroepen per brief, of indien uw e-mail adres bij ons bekend is per e-mail. Daarbij wordt er uitgegaan van de maand waarin bij u de laatste algemene controle heeft plaatsgevonden.

Wij verzoeken u vriendelijk, na ontvangst, onze web-agenda te raadplegen of telefonisch contact met de praktijk op te nemen, zodat er voor u tijd gereserveerd kan worden. Vervolgafspraken voor een evt. behandeling kunt u na de controle direct bij de balie maken.

Afspraak maken

U kunt 24-uur per dag online een afspraak maken via de Opent externe link in nieuw schermwebagenda voor uw periodieke controle, door op de onderstaande knop te drukken. Tevens kunt u online u persoonsgegevens controleren. Opens external link in new windowwebagenda Klik hier

Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor het maken van afspraken tussen 8.00-12.00 uur. Voor het afzeggen van afspraken en spoedgevallen zijn wij op deze werkdagen ook ’s middags telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur.

E-mail- / SMS-herinnering aan afspraken

Ter herinnering aan uw afspraak zenden wij u twee dagen voor de geplande afspraak een herinnerings e-mail en indien uw mobiele telefoonnummer bij ons bekend is een SMS één dag voordat u bij ons verwacht wordt.